Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 15°C Občasný déšť

Bulvár udělal vtípek se Zemanem. Oběť? Zdeněk Pohlreich

Bulvár udělal vtípek se Zemanem. Oběť? Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich, Miloš Zeman | zdroj: Mediafax

"Co pro vás mohu udělat, pane prezidente," zeptal se Pohlreich zdvořile poté, co se mu ohlásil Petr Jablonský hlasem Miloše Zemana.

"Já pro vás mám pracovní nabídku, schází mi hradní kuchař," naznačil Jablonský, ale nepochodil. "No tak já jsem strašně překvapenej, protože samozřejmě jako... já mám svůj byznys a mám nějaká prostě podniky svoje, který musím vést, a já jako velice těžko můžu pracovat pro vás na plnej úvazek. To moje časové vytížení určitě nedovoluje," vysvětlil známý šéfkuchař.

"Prezident" měl ale v záloze náhradní plán. Požádal Pohlreicha, aby na Hrad tedy pouze občas docházel a pomáhal zaučit jednoho adepta. "Nějaký Babica Jiří. Neznáte ho?" zeptal se Jablonský. Zdeněk Pohlreich se totiž netají opovržením nad jeho kuchařským uměním.

"Jó, ten by byl príma. Ten je príma," řekl sarkasticky Pohlreich. Na to, zda by byl Babicu ochoten zaučit, měl jednoznačnou odpověď. "Jó, no tak toho zrovna třeba ne, asi. Protože já se obávám, jestli to není beznadějný..." ukončil rozhovor na téma Babica vyhledávaný šéfkuchař Pohlreich.

Zdroje: