Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 1°C Polojasno

Agentura Performio skokově roste. Letos chce pokořit půl miliardy

Agentura Performio skokově roste. Letos chce pokořit půl miliardy
zdroj: Dignity

Výkonnostní agentura Performio.cz se raduje z meziročního růstu o 53 procent. Letos si dává za cíl překonat půlmiliardovou hranici.

Zatímco v roce 2020 dosahovaly tržby agentury, která je součástí skupiny DIGNITY podnikatele Kamila Koupého, 299 milionů korun, v loňském roce je Performio zvýšilo na 458 milionů. Meziročně tedy rostlo o 53 procent.

Letos si jedna z největších výkonnostních agentur na českém trhu dává za cíl pokořit půlmiliardovou hranici.

Nejsou to však jen finanční výsledky jako takové, z nichž má ředitel a spolumajitel Performia Petr Melničuk radost. Těší ho především důvěra, kterou v agenturu vkládají její klienti.

„Finanční objem spravovaných prostředků a jeho každoroční rostoucí tendenci vnímám jako projev důvěry klientů v naše schopnosti. Klienti nám svěřují své rozpočty ve stále větší míře a to znamená, že našim službám důvěřují,“ říká Petr Melničuk.

Práce jeho agentury nezůstala bez povšimnutí ani v rámci letošní soutěže Agenturní spolupráce roku, kterou pořádá česká internetová jednička Seznam.cz. Performio vyhrálo kategorii Cross-mediální spolupráce za nejvyšší celoroční zásah v rámci jedné kampaně, a to pro klienty ePojištění.cz a Srovnejto.cz. Zároveň se stalo též Absolutním skokanem roku díky největšímu zvýšení absolutní hodnoty objemu spolupráce se Seznamem. 

Výkonnostní agentura Performio.cz s.r.o. je na trhu již 15 let. Specializuje se na výkonnostní online kampaně.

trzby_performio zdroj: Dignity

Performio.cz patří do investiční skupiny DIGNITY, kterou vlastní podnikatel Kamil Koupý. Součástí skupiny je rovněž mediální dům TISCALI MEDIA, a.s., zastupitelství ARBOmedia, s.r.o., yieldová  platforma Performax.cz, s.r.o.  a technologická společnost AntiAdblock.com

Zdroje:
Vlastní, Dignity