Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Zeman a kníže jdou v čele kolaborantů. Klausův Hájek znovu udeřil

Zeman a kníže jdou v čele kolaborantů. Klausův Hájek znovu udeřil
Petr Hájek | zdroj: Mediafax

Bývalý hradní vicekancléř Petr Hájek se ostře opřel do prezidenta republiky Miloše Zemana kvůli jeho probruselské politice. Kvůli podpisu ESM a vyvěšení vlajky EU na Hradě ho označil za kolaboranta.

„Média hlavního proudu slouží říšské propagandě, jako tehdejší sloužila propagandě sovětské. Slovo kolaborant  proto vzbudí nevěřící úsměv, podobně jako po sovětské okupaci v roce 1968, kdy vyřazovalo toho, kdo je veřejně vyslovil, na okraj společnosti. Tehdy Miloš Zeman opustil komunistickou stranu, protože nechtěl být mezi kolaboranty se Sovětskou unií, která nám vzala zbytky suverenity.  Nyní se postavil do jejich čela,“ napsal Hájek na svém webu protiproud.cz.

„Půjde to pomalu, ale nemůžeme prohrát. Zástupy kolaborantů v protektorátních médiích hlavního proudu půjdou proti. Jejich elity, v čele s Milošem Zemanem a Karlem Číro Schwarzenbergem budou stát na stráži „tábora míru a socialismu“. Ať je odděluje cokoli, toto je spojuje. Pouto nejsilnější. Kontrarevoluci srdce však nezastaví. Až se stane protiproudem,“ napsal také Petr Hájek.

Zdroje: