Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 3°C Občasný déšť

To byl lídr ODS? Tragédie a hrůza v přímém přenosu

To byl lídr ODS? Tragédie a hrůza v přímém přenosu
zdroj: Mediafax

Předseda pražské ODS Boris Šťastný ve středu v Hyde Parku na České televizi zakončí trilogii svých mediálních vystoupení, která se nedají nazvat jinak než tragická.

Jeho výkon z minulého týdne v Událostech, komentářích i v pondělním Radiofóru Českého rozhlasu se nese ve stejném duchu: jak se vymluvit na to, že pražská ODS stále nemá superlídra.

„My trochu žádáme touto formou média o to, aby nezjednodušovala tuto debatu na virtuální souboj lídrů na primátora, ale také aby skutečně jsme se ptali, co nabízíme pro Prahu v příštích čtyřech letech. My jsme řekli, že to bude do 28. září, ale lze očekávat, že pokud se nám podaří tuto debatu otevřít, tak to může být i dříve," řekl v rádiu Šťastný.

„Nejpozději 28. září řekneme to jméno. Ale já si myslím, že to bude i dříve. Myslím, že se skutečně daří to ukázat, že našich sedm lídrů je velmi kvalitních osobností a myslím, že se daří ukázat, že jsme jedinou politickou stranou, která má jasný program pro podzimní volby. Ty ostatní mají pouze možná jméno na primátora, ale už nemají žádný program," vykrucoval se dále šéf pražské ODS.

Celý článek na ParlamentniListy.cz