Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Smutné Paroubkovy narozeniny. Žádná oslava, téměř žádná přání

Smutné Paroubkovy narozeniny. Žádná oslava, téměř žádná přání
zdroj: tisková zpráva

Ačkoli bývalý šéf sociální demokracie v posledních letech často sázel na velké oslavy svých narozenin, letos je tomu jinak. Spolu s manželkou odjel na dovolenou do Francie a záři reflektorů se pro tentokrát vyhne.

Oslavy osmapadesátých narozenin se nekonají, armáda straníků nepřibíhá. "O žádné oficiální oslavě nevím, je to osobní věc pana Paroubka," potvrdila například Blesku mluvčí ČSSD Kateřina Blechová.

Paroubkovi nejbližší ale bývalého šéfa sociální demokracie neopouštějí ani po jeho odchodu z výsluní vysoké politiky. Mezi gratulanty v sobotu nechyběla například jeho bývalá manželka Zuzana, s níž se před třemi lety rozvedl.

"Budu Jiřímu přát, protože si navzájem přejeme, a to obvyklé věci jako zdraví, pohodu, klid a štěstí," prozradila Paroubková.

Dimun daruje knihy, Kalousek o ničem neví

Na Paroubka nezapomněl ani jeden z nejbližších spolupracovníků, bývalý šéf marketingu Lidového domu Petr Dimun. "Jako dárek mu věnuji dva díly Francouzské revoluce od Francoise Fureta. Vždy jsem mu kupoval knihy, protože je dokázal nejvíc ocenit," uvedl.

Celý článek najdete na ParlamentniListy.cz