Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 11°C Oblačno

S Nečasovým manželstvím je to ještě horší. Skončilo rozvodem?

S Nečasovým manželstvím je to ještě horší. Skončilo rozvodem?
Petr Nečas s manželkou Radkou | zdroj: Mediafax

Premiér Petr Nečas (ODS) po sedmadvaceti letech manželství přestal nosit snubní prsten. Jeho manželství procházející krizí je zřejmě v poslední fázi. Nebo podle deníku Blesk možná již dokonce skončilo rozvodem. K tomu se ale Nečas odmítl vyjádřit.

O tom, že svazek s manželkou Radkou neklape, informoval veřejnost sám Nečas prohlášením z 16. ledna letošního roku. "Moje manželství prochází složitým obdobím. Už dlouhodobě nejsme schopni sladit naše představy o rodinném a pracovním životě. Již několik měsíců žijeme odloučeně," přiznal tehdy premiér. O rozvodu se v té době bavit nechtěl. 

Nicméně jak si deník Blesk všiml, i poté nosil Petr Nečas "symbol lásky a věrnosti" - snubní prsten. Na fotografii z 5. února už ale jeho prsteníček zlatý kov nezdobí.

Jestli to, že premiér už nenosí snubní prstýnek, znamená rozvod, ale Nečas nepotvrdil. "Prohlášení, jež jsme vydali, platí v plném rozsahu," napsal v odpovědi pomocí textové zprávy na dotaz Blesku. Na dotaz, proč tedy nemá prstýnek, už neodpověděl.

Zdroje: