Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Poslanec ODS tančil u tyče. Bendl to radši nechtěl vidět

Poslanec ODS tančil u tyče. Bendl to radši nechtěl vidět
zdroj: tisková zpráva

Poslanec a donedávna ještě starosta Černošic Aleš Rádl to nedávno pěkně rozjel. S přitelkyní slavil narozeniny, ale místo decentního šampaňského a dortu se svíčkami přišly na řadu striptérky a tanec u tyče. V nočním baru. Tam dokonce poslanec odhodil stud i šat a u tyče zatancoval sám. Stranící se ale teď za něj stydí…

„Vyvalený pupek, obscénní a směšné pohyby u tyče, laškování se striptérkami... Vítejte na mejdanu našeho poslance a exstarosty Černošic Aleše Rádla," napsal k tanečku u tyče bulvární deník Blesk. Tomu zřejmě pikantní fota z oslavy ve striptýzovém baru nafocené potajmu mobilem poslal jiný návštěvník, neboť na nevábných obrázcích ukazuje zákonodárce své nahaté a tlusté břicho a nebýt početné společnosti, možná by šly dolů i kalhoty a slipy.

Blesk barvitě popisuje, jak přítomné striptérky před jeho sólovým  vystoupením radši utekly z pódia.Tančil jsem z legrace pro přítelkyni," zdůvodnil to sám Rádl.

„Moje přítelkyně měla narozeniny, a tak jsme se vyrazili pobavit. Rozjeli jsme se a ona začala tančit na pódiu u tyče a pak mi řekla, ať jí k narozeninám také zatančím. Netrpím prudérností, byla to legrace a nestydím se za to. Nebylo to nic urážlivého pro společnost," vysvětlil Rádl Blesku.

Celý článek na ParlamentniListy.cz