Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Palác Žofín patřil sestřičkám

Palác Žofín patřil sestřičkám
zdroj: tisková zpráva

Sestry na sál! 9. reprezentační ples zdravotních sester, pořádaný agenturou We Make Media, se již tradičně konal pod záštitou Ministerstva zdravotnictví ČR a Magistrátu hlavního města Prahy. Pražský palác Žofín přivítal sestry tentokrát první březnový pátek a nabídl jim pestrý program, který měl jako vždy vyjádřit poděkování sestřičkám za jejich celoroční práci.  

Tu při slavnostním zahájení připomněla také náměstkyně ministra zdravotnictví Alena Šteflová, která patřila k význačným VIP hostům plesu – špičkám české medicíny, zdravotnictví i sportu. Byl mezi nimi například rektor Univerzity Karlovy profesor Tomáš Zima, plastický chirurg docent Jan Měšťák, ředitel FN Motol Ing. Miloslav Ludvík, olympijský vítěz v judu Lukáš Krpálek a další známé osobnosti.

Kromě noblesního lesku však byl ples již tradičně skvělou zábavou. Přispěli k tomu i moderátoři – charismatický Vojta Bernatský a šarmantní Marcela Augustová. Hlavním „tahákem“ bylo strhující finále 8. ročníku soutěže Sestra sympatie 2017.

Z dvanácti krásných, sympatických a milých sestřiček, které do finále poslalo hlasování fanoušků prostřednictvím sms, odborná porota nakonec vybrala jako vítězku Sáru Jánskou, výzkumnou sestru z Revmatologického ústavu v Praze. Druhé místo obsadila Helena Žilová, všeobecná sestra z EUC Premium, která zároveň s nejvyšším počtem hlasů přítomných hostů získala také titul Sestra sympatie plesu. Třetí místo pak patřilo Michaele Navrátilové z koronární jednotky VFN Praha. Na všechny vítězky čekaly nádherné ceny, ale zkrátka nepřišly ani ostatní finalistky a odnesly si domů skvělé dárky.

02 zdroj: tisková zpráva

Díky partnerům a sponzorům, především generálnímu partneru Česká lékárna holding a hlavnímu partneru Přerost a Švorc auto, si báječné ceny z bohaté tomboly odnesli také hosté plesu. O to víc si pak užili „půlnoční překvapení“ v podobě vystoupení kapely No Name. Byl to krásný a nezapomenutelný večer, jak jednohlasně potvrdily i všechny finalistky přímo na pódiu. A proto – ať žije příští jubilejní ročník!

Zdroje:
Inzerce