Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 0°C Polojasno

Místo jeslí máme v Praze banky a nevěstince, píše Semelová

Místo jeslí máme v Praze banky a nevěstince, píše Semelová
KSČM | zdroj: Mediafax

Čtenářka serveru ParlamentníListy.cz Renata rozhořčeně popisuje proměny Prahy. Ve starém Podolí prý v roce 1948 stával hodinový hotel, z něhož se ovšem v roce komunistického puče stala malá poliklinika, která byla ku prospěchu místním. Dnes však tento objekt chátrá a slouží už pouze bezdomovcům. Čtenářka o tom informovala komunistickou poslankyni Martu Semelovou, která jí v kritice dnešního stavu Prahy dává za pravdu.

Z našeho hlavního města mizí objekty, které byly ku prospěchu občanů, nahrazují je kanceláře, v nichž sídlí nadnárodní korporace. A to je podle komunistické poslankyně a pražské zastupitelky Marty Semelové špatně. Dříve tomu prý bylo jinak, na což upozorňuje i jedna ze čtenářek serveru ParlamentníListy.cz, ale Semelová k tomu dodává, že dnes mají komunisté jen omezené možnosti tento stav zvrátit. Jejich politická síla odpovídá jejich voličské podpoře.

"Zdravotní střediska, jesle, mateřské školy, služby (čistírny, opravny apod.), obchůdky, ale také fabriky světového významu (stačí zmínit třeba ČKD). Namísto toho tady máme obrovské zástavby pro kanceláře, peněžní ústavy, zahraniční a soukromé vlastníky, herny, kasina a nevěstince. Naši zastupitelé se tomu snaží bránit, ale pochopitelně máme tolik hlasů, kolik nám jich nadělili voliči ve volbách," podotýká Semelová

Zdroje: