Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Krampol má ve smlouvě zákaz mluvit o politice

Krampol má ve smlouvě zákaz mluvit o politice
zdroj: tisková zpráva

Ačkoliv se herec Jiří Krampol už dvakrát v minulosti vyjádřil pro ParlametniListy.cz k aktuální politické situaci, nyní už o politice mluvit nechce. Důvod? Jeho angažmá v televizi, kde bude pravidelně vystupovat se zábavným pořadem.

Ve smlouvě má totiž ukotveno, že o politice musí mlčet jako hrob.

První díly znovuoprášeného pořadu Nikdo není dokonalý se na televizi Prima začnou točit už za pár dní.  To, že se Prima po čtyřleté pauze rozhodla opět nasadit tento nejúspěšnějsí pořad do svého vysílání, je už známo. Médii informace byla dostatečně prezentována a diváci ji prý kvitovali s nadšením.

Jenže málokdo ví, že dlouholetý přítel Jiřího Paroubka Jiří Krampol bude mít v pořadu utrum hovořit o tom, jaká je nynější politická situace. A aby si televize pojistila Krampolovo mlčení, tak pro  jistotu dramaturgicky pořad upravila tak, že v něm budou vystupovat jen hvězdy showbyznysu. „Nebude tam třeba už manekýna známá před pěti lety, anebo málo známý sportovec. Megahvězdy typu Gott, Vondráčková budou naopak vítány. Jenže o politice tam budu muset mlčet," tvrdí Krampol.

Celý článek najdete na ParlamentniListy.cz