Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Kalousek mi posílá sprostá psaníčka. Nemám na Peake mobil, brání se ministr

Kalousek mi posílá sprostá psaníčka. Nemám na Peake mobil, brání se ministr
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Místopředsedkyně vlády Karolína Peake (VV) v pořadu České televize Tah dámou prozadila, že ji ministr financí na jednání K9 posílá "sprosté zprávy". Peake v pořadu neupřesnila ale jaká, takže otázka je otevřená. Údajně jsou texty k zasmání.

Peake pak vysvětlila, že psaníčka nejsou vůbec sexistická, spíše obhroublá. Přesto si lékař a sexuolog Radim Uzel myslí, že nebudou urážlivá. Ministryně se na to podle něj musí dívat prostě jinýma očima. Kalousek řekl, že jakákoliv psaníčka pro Peake nikdy nepsal.

Známý svými bonmoty

S čím se potýká první žena v Nečasově vládě? A proč jí jednání K9 připomíná hru na mrkanou? Místopředsedkyně vlády, předsedkyně legislativního výboru vlády a výboru pro koordinaci boje s korupcí Karolína Peake v nejnovějším díle pořadu Tah dámou se socioložkou Marcelou Linkovou a ekonomkou Markétou Šichtařovou probírala věci kolem aféry Ladislava Bátory.

Při té příležitosti si neopomněla postěžovat na ministra financí Miroslava Kalouska, který je známý svými bonmoty a za pultíkem při schůzích Poslanecké sněmovny i pohotovými odpověďmi na poznámky svých kolegů - poslanců.

Více se dočtete na ParlamentniListy.cz.