Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Kalousek k odposlechům: Maximálně se dozvěděli, že mě bolí koleno

Kalousek k odposlechům: Maximálně se dozvěděli, že mě bolí koleno
zdroj: tisková zpráva

Ministr financí Miroslav Kalousek se odposlechů v kanceláři šéfa tenisového svazu Ivo Kaderky neobává. S kamarády prý pracovní věci neřeší a na fízlování už si zvykl. Sám Kaderka nález štěnic u svého pracovního stolu po domluvě s policií nekomentuje.

Pravidelně si chodíme třikrát týdně zahrát tenis a v té místnosti, kde se našlo nahrávací zařízení, si pak dáme snídani nebo kafe," potvrdil ParlamentnímListům.cz Kalousek. Nicméně si nemyslí, že by odposlechy byly u šéfa tenisového svazu nainstalovány právě kvůli jeho rozhovorům s Kaderkou.

Pořád mě někdo špicluje

"Já si nemyslím, že by tam bylo namontováno na mě, protože s kamarády o své práci nemluvím. Takže si někdo mohl maximálně poslechnout, že mě zase bolí koleno, nebo že už to není jako zamlada," řekl ministr financí.

Na dotaz serveru Kalousek nicméně následně připustil, že při neznalosti jeho vztahu s Kaderkou si mohl někdo myslet, že nějakou citlivou informaci vyslechne. „Víte, mně je fízlování z duše odporné a značnou část svého aktivního života musím žít s pocitem, že jsem neustále někým fízlován nebo špiclován. Pro mě to tedy tak nebyla ani tak překvapující, jako znechucující informace," dodal Kalousek.

Celý článek na ParlamentniListy.cz