Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 6°C Oblačno

Je to válka mezi VV a ODS a těží z toho Kalousek, smutní Jandák

Je to válka mezi VV a ODS a těží z toho Kalousek, smutní Jandák
zdroj: tisková zpráva

Současná politická situace ve vládě i v celé politické scéně v ČR nenechává klidné jak pravicové, tak i levicové politiky. Jedním z „pozorovatelů“, který se nestačí divit, je herec a jihočeský poslanec Vítězslav Jandák. Ten nepovažuje situaci za krizi, ale za válku – a to mezi ODS a VV.

„Nevidím vládní krizi, skutečně vidím válku mezi ODS a VV. Nad tím vším si mne ruce Kalousek a celá TOP 09. To je voda na jejich mlýn a z opozice na to zírá," hodnotí pro ParlamentníListy.cz situaci komentátor politických šarvátek, poslanec a exministr kultury ČSSD Vítězslav Jandák.

„Ptám se, co jsme komu udělali jako občané této země, že máme snášet důsledky této války. Jen věřím, že se konečně občané této země z každého dne, který nastal po volbách, snad poučí a pochopí, že všechno byla jen líbivá slova, sliby. Co je z toho dneska, to ostatně vidíme. To bylo slibů, jak kdo zatočí s korupcí, to bylo slibů, jak se zlepší politická debata, jak se nebude politikařit a jak vše bude průhledné. Nemyslím, že by tomu tak bylo," hlásá Jandák z jižních Čech.

Zaznamenal samozřejmě i kauzu týkající se expremiéra Stanislava Grosse a Mostecké uhelné. Tu příliš komentovat nechce.

Celý článek na ParlamentniListy.cz