Dnes je čtvrtek 25. dubna 2024., Svátek má Marek
Počasí dnes 0°C Polojasno

Holešovickou tržnici ovládl mimozemšťan a počítače!

Holešovickou tržnici ovládl mimozemšťan a počítače!
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Dnes od 10. do 18. hodin uspořádal mimozemšťan společnosti Alza v Pražské tržnici Den počítačů, který přilákal množství lidí, pochopitelně převážně z řad mladé a nejmladší generace.

Ti si mohli užít a také užívali spoustu zábavy na mnoha atrakcích, navíc si zasoutěžili o  skvělé ceny v hodnotě 200.000 Kč! Poblíž byl také zaparkovaný kamion LG CINEMA 3D, který přivezl ukázku nejnovějších 3D zobrazovacích technologií společnosti LG.

Den počítačů zdroj: tisková zpráva

Zábava  pro všechny

Počítačoví příznivci se pochopitelně zajímali o technologické novinky - nejen z oblasti počítačů - a měli výjimečnou možnost prohlédnou si, jak fungují chytré věci uvnitř přístroje.

K vidění bylo i  unikátní Alza Muzea s počítači Sinclair ZX Spectrum, pocházející z pravěku výpočetní techniky, jehož první typy se ještě připojovaly k televizi. Jako naprostý protipól působily barevné novinky Z-series od Lenova, které jsou pro všechny, kdo nechtějí fádní notebook.

A koho přestali bavit počítače, mohl se vyřádit na překážkové dráze, či obřím bludišti, zaskákat si na mega trampolíně a podobně. Atomsféru ještě okořenil naučně zábavný doprovodný program, pódiová vystoupení, malování na obličej, karikaturisté pracující na tabletech atd.

Den počítačů zdroj: tisková zpráva