Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 2°C Slabý déšť

Hluboké výstřihy, úzké boky. Volí se miss Haló, novin

Hluboké výstřihy, úzké boky. Volí se miss Haló, novin
zdroj: tisková zpráva

Soutěží o titul "miss" je v naší zemi víc než dost. Nyní se ale schyluje k první soutěží krásy s politickým podtextem. Vybírat se totiž bude Miss komunistických Haló novin. Ucházet se o něj bude šest finalistek.

Jak ParlamentníListy.cz zjistily, z politických znalostí je nikdo zkoušet nebude, rozhodovat nebude ani přízeň ke konkrétní politické straně.

"Soutěží o titul krásy je dle mého v Česku víc než je zdrávo. Prakticky každá druhá holka nějaký takový titul, že je miss něčeho, má. To, že se vyhlašuje miss nějakých novin, mě proto nepřekvapuje," řekla ParlamentnímListům.cz Miss ČR z roku 2006 Renáta Langmannová. Podle ní je často dívkám, které do takových soutěží jdou, jedno, jakou cestou se k vítězství v nějaké kategorii dopracují.

"Tím nenarážím na nějaké nekalé praktiky, ale na to, že se ty dívky chopí jakékoli příležitosti a neřeší, jaké by to pro ně mohlo mít dopady. Myslím si, že pokud jim v soutěži přibude další kategorie, v které mají šanci uspět, uvítají to. A rozhodně nebudou přemýšlet o tom, že by následně mohly být spojovány s politickou stranou, která ty noviny vydává," řekla serveru Langmannová.

Celý článek na ParlamentniListy.cz