Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Co se stalo po křtu knihy Zlaty Adamovské? Napadly ji čtenářky

Co se stalo po křtu knihy Zlaty Adamovské? Napadly ji čtenářky
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Radek John podle posledního průzkumu agentury STEM ztrácí na oblibě veřejnosti. To však nejde říct o aféře, kterou svým prohlášením spustila Johnova bývalá manželka, herečka Zlata Adamovská.

Oblíbená herečka Zlata Adamovská v úterý v pražském knihkupectví Bux pokřtila svou první autobiografii. Hvězda seriálu Ordinace v Růžové zahradě je pro média zajímavá nejen jako velká dáma šoubyznysu, ale také coby bývalá partnerka ministra vnitra a vicepremiéra Radka Johna. Ačkoliv Adamovská na Johna nijak nenasazuje, ze slov v knize určité zklamání cítit je.

"Tady přece nejde v první řadě o nevěru, ale o to, že léta lhal. Bude muset lidem dokázat, že to se svou novou prací (politikou) myslí vážně. Dát voličům najevo, že je nechce zklamat. Držím jim palce, aby je nezklamal, tak jako mě," uvedla Adamovská v publikaci, kterou sepsala se spoluautorem Jakubem Hladkým. "Jsem ráda, že jsem dostala seriózní nabídku a mohla text autorizovat. Taky mě těší, že vyšla spousta fotek, které nikdy nikde nebyly," upřesnila Adamovská redakci.

Celý článek na ParlamentniListy.cz