Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Bobošíková: Srdce Schwarzenberga nepatří ČR, Nečas je lokaj Bruselu

Bobošíková: Srdce Schwarzenberga nepatří ČR, Nečas je lokaj Bruselu
zdroj: tisková zpráva

Srdce ministra zahraničí "patří nadnárodním společnostem, někdo hovoří i o Bilderbergeru," prohlásila šéfka Suverenity Jana Bobošíková v Impulsech Václava Moravce na adresu Karla Schwarzenberga.

„Prezident se snaží být nestranný a respektuje výsledky demokratických voleb, to se nedá nic dělat," vysvětuje si kontroverzní politička, proč Václav Klaus, ač prý šéfovi TOP 09 také nevěří, jmenoval Schwarzenberga na post ministra zahraničí. Dodala, že ona sama by něco takového nikdy neudělala. Pokud by byla prezidentkou.

Nečas? Bruselský lokaj

Nečas je bruselský lokaj," pustila se šéfka Suverenity nevybíravě i do současného premiéra a předsedy ODS. Jako důkaz uvedla Nečasova slova o tom, že Česko by v Evropské unii nemělo hrát roli potížistů.

„Premiér Nečas, kdyby byl premiérem hrdého, suverénního státu, musí být potížistou jedním z největších," hrdě deklarovala svůj pohled na věc krajní euroskeptička Bobošíková. Vzápětí představila i originální vysvětlení, proč unijní orgány přijímají podle ní naprosto nesmyslná a škodlivá rozhodnutí.

Celý článek na ParlamentniListy.cz