Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -1°C Slabý déšť

Vyhrajte krmivo na rok zdarma!

Vyhrajte krmivo na rok zdarma!
zdroj: tisková zpráva

Každý majitel pejska nebo kočky zná jednu nepříjemnou vlastnost krmiva, které mu kupuje. Není zrovna levné a neustále dochází. Proto pro vás máme soutěž, ve které můžete vyhrát roční zásobu krmiva a chovatelských potřeb v hodnotě 18.000 Kč a mít na celý rok vystaráno.

Jak soutěžit?

Zapojit se a vyhrát je snadné. Vše, co musíte udělat, je nakoupit pro vašeho miláčka jakékoliv krmivo v hodnotě alespoň 500 Kč v obchodě Pesklub.cz. Na konci soutěže potom vybereme jednoho z vás, který vyhraje roční zásobu libovolného krmiva v hodnotě 18.000 Kč.

Mimo to, odměníme i další soutěžící:

Každý 10. soutěžící vyhraje poukaz na nákup v hodnotě 100 Kč.
Každý 100. soutěžící vyhraje poukaz na nákup v hodnotě 1000 Kč.

Soutěž potrvá jen do 15. 7. tak neváhejte a zapojte se.

Další výhody pro soutěžící

Po celou dobu soutěže můžete využít poštovné zdarma pro objednávky nad 1500 Kč. I když náhodou nevyhrajete, ušetříte za poštovné – těžký balík, který byste při nákupu v supermarketu museli těžce dovážet domů vám dovezeme zadarmo.

A nejen to. Na Pesklub.cz nakupíte celou škálu granulí pro psy a kočky, stejně jako hračky, kosmetiku a další chovatelské potřeby za příjemně nízké ceny.

Navíc všem zákazníkům ručíme za nejvyšší kvalitu krmiva tzv. "Garanci čerstvosti". To znamená, že od data výroby uplynulo jen několik týdnů či málo měsíců a máte spoustu času krmivo spotřebovat. Nic u nás neleží a nekazí se na skladě.

pesklub_foto_1 zdroj: tisková zpráva

Pesklub vás nenechá zapomenout

Taky se vám stalo, že jste zapoměli včas koupit nové krmvio? To už se vám nemusí stát znovu. Na Pesklub.cz si můžete založit tzv. pravidelnou zásilku. Ve své první objednávce si jednoduše navolíte, s jakou frekvencí chcete pravidelnou zásilku dostávat a o zbytek se postará Pesklub.cz. Ten vám s dostatečným předstihem pošle email, že se blíží termín vaší objednávky a vy přímo v emailu můžete svou objednávku potvrdit, změnit nebo zrušit.

Více informací  a podrobná pravidla soutěže