Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 6°C Oblačno

Reedová první s hlavou na špalku, první na billboardech

Reedová první s hlavou na špalku, první na billboardech
zdroj: Mediafax

Kritika kontroverzních projektů magistrátu bude tahákem pražských komunálních voleb. Jako první plakáty slibující změnu vyvěsila Markéta Reedová, kandidátka na primátorku Věcí veřejných.

Letošním hitem komunálních voleb v metropoli je heslo „změníme Prahu". Jako první si ho dala na billboardy pražská lídryně Věcí veřejných Markéta Reedová.

„Jsme prozíraví a situaci v Praze známe. Proto jsem jako první dala hlavu na špalek, když jsem ohlásila kandidaturu a jako první jsme spustili kampaň už teď," řekla Reedová serveru ParlamentniListy.cz.

Změnu slibují všichni velcí hráči, kteří se chtějí na podzim poprat o místa v městské radě -TOP 09, ODS i VV. Na Reedové nyní je, aby přesvědčila voliče, že právě ona styl řízení města změní.

„Věci se říkají a co se ve skutečnosti děje, je jiná věc. O mně se to ale takto říci nedá, mě lidé znají," říká pražská zastupitelka, která loni v prosinci rezignovala na funkci náměstkyně primátora. Prý proto, že se jí nepodařilo prosadit protikorupční strategii, kterou měla jako radní na starosti.

Celý článek na ParlamentniListy.cz