Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Občasný déšť

Paroubek se vrací na obrazovku. Bez cenzury, říká ČSSD

Paroubek se vrací na obrazovku. Bez cenzury, říká ČSSD
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Bývalý předseda sociální demokracie a zkušený politický harcovník Jiří Paroubek se vrací na obrazovku. Jeho comeback uvidíme podle informací ParlamentníchListů.cz v neděli v televizních Otázkách Václava Moravce.

A politik přezdívaný „buldozer“ se zřejmě opře do všech. Tedy i do sociální demokracie, kterou často kritizuje na Facebooku. V Lidovém domě jsou však klidní a rozhodně nemíní Paroubka před jeho televizním vystoupením kontaktovat.

Hlavní volební manažer strany, Jan Hamáček se na dotaz ParlamentníchListů.cz, zda budou expředsedu instruovat, co by měl říct, jen smál. „Určitě jej nebudeme instruovat, pan poslanec Paroubek je velice zkušený politik, takových debat absolvoval už hodně. Určitě se jej nepokusíme nijak ovlivňovat, ani jej nebudeme kontaktovat. I když vím kam míříte," řekl Hamáček.

Paroubek se několikrát pustil na svých stránkách na Facebooku do kritiky sociální demokracie. „Má na současné vedení sociální demokracie svůj názor. My jsme demokratická strana a nikomu jeho názor neupíráme. Já ho naopak respektuji. Takže si samozřejmě může v té debatě říkat, co chce. Že nás nebude chválit mi je ale jasné," vysvětlil poslanec Hamáček.

Celý článek na ParlamentniListy.cz