Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Předsevzetí, které člověka nestresuje? Hodit se "do klidu"

Předsevzetí, které člověka nestresuje? Hodit se "do klidu"
zdroj: tisková zpráva

Když se řekne předsevzetí, každý si hned představí nějaký úkol či omezení, jehož naplnění a dodržování je vlastně jen receptem na další stres. Co byste raději řekli předsevzetí, u kterého můžete mít hlavu v pohodě – a nohy v teple?

Buďme k sobě upřímní: pro mnohé z nás nebyly Vánoce svátky klidu, ale naopak svátky velkého shonu a zařizování a úmorné práce (např. prodavači a prodavačky zažívají v prosinci skutečnou apokalypsu). Leden je proto ideálním měsícem, kdy takříkajíc vypnout, nebo si alespoň naplánovat čas pro sebe, ať už v podobě dovolené či třeba ozdravného pobytu někde, kde dávají namísto lišek dobrou noc maséři a masérky.

V dnešní době je samozřejmě „čas pro sebe“ cenná komodita, a pokud se logicky ptáte, kde na nějakou dovolenou nebo wellness vzít, odpověď je nasnadě: úsporou v energiích.

Ne, nemusíte utíkat vypnout topení a kvůli týdnu v Karibiku klepat doma kosu – stačí se podívat na srovnávací portál Srovnam.cz a nechat si vypsat aktuální nabídky dodavatelů pro vaše odběrné místo. Okamžitě se tak dozvíte, jak si váš stávající dodavatel vede ve srovnání s ostatními, a kolik můžete případně ušetřit, když dodavatele změníte.

Nemusíte přitom zadávat žádné důvěrné informace, ani se jakkoli registrovat. Portál vám přehledně srovná nabídky jak podle ceny, tak podle klíčových parametrů nabízených smluv, a poradí i v jednotlivých krocích, které změna dodavatele obnáší.

Možné úspory se běžně pohybují v řádech tisíců a za to už si lze dopřát když ne ten Karibik, tak rozhodně blažený víkend v nějakém wellness centru. A věřte, že i drobné novoroční „vypnutí“ má ve skutečnosti neocenitelnou hodnotu.

Zdroje: