Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 0°C Polojasno

Odpočinek v párty stanu

Odpočinek v párty stanu
zdroj: tisková zpráva

Přichází jaro, stromy začínají kvést, květy se pomalu probouzejí. Pokud jde o navrhování místa zahradního odpočinku, je správný čas se začít věnovat přípravám.

Pro většinu z nás je relax v zahradě neodmyslitelnou součástí volného odpoledne. Z praktického hlediska je vhodné párty stan rozložit u domu, protože v případě přípravy jídel a nápojů není nutné odběhnout na velké vzdálenosti do domu. Blízkost kuchyně, vody a toalety je důležitá pro společnost i pro hostitele. Tyto útulné stany mají nejen tu výhodu, že jsou zastřešené nebo částečně uzavřené, ale dokonce je postavíte i na relativně malém prostoru. Je úžasné, že ani při malé zahradě se nemusíte vzdát příjemných posezení s přáteli či rodinou. Samozřejmě, pokud chcete občas hostit větší množství lidí, pro párty stany to neznemená žádný problém. Pomocí římsy si víte dva stany pohodlně spojit. Ochrání Vás před letní bouří, větrem ale i při vydatnějším dešti. 

Jak si vybrat správný párty stan
Určitě si vyberete ze široké nabídky stanů. V nabídce najdete pavilony s ocelovou nebo hliníkovou konstrukcí v různých modelech a rozměrech. Mezi nejpraktičtější a nejoblíbenější rozměry patří 3x3 a 3x6m stany. Praktičnost, jedinečnost, kvalita toto a mnohem více benefitů Vám nabízí značkový stan Brimo. Složení a rozložení rozkládacího stanu Vám nezabere mnoho času díky nůžkové konstrukcí, která se v podstatě sama poskládá. Při výběru vhodného modelu je třeba si položit pár základních otázek: Jak často budu během sezóny stan využívat? Na jakou dobu plánuji stan mít postavený ve své zahradě? Budu stan využívat i pro profesionální účely? Pokud znáte odpovědi výběr stanu bude jednoduchý, jednotlivé modely si můžete porovnat na naší webové stránce. Šest modelů z různými vlastnostmi pro nenáročné ale i náročné zákazníky. Samozřejmostí je nepromokavost plachtovin které jsou utkány z polyesterové látky s PVC vrstvou po vnitřní straně. Balení stanu obsahuje konstrukci, střešní plachtovinu, tři plné boční stěny, kolíky pro ukotvení. Stany je možné rozložit a ukotvit téměř na jakémkoliv povrchu. Na betonovém nebo jiném pevném základě doporučujeme na kotvení používat pískové vaky které rovněž najdete na naší stránce v doplňcích.

Užijte si relax a odpočinek v pohodlí vaší zahrady s lidmi, kteří jsou vašemu srdci blízký. Zorganizujte posezení u grilu a vychutnejte si sílu přítomného okamžiku.

Zdroje:
Inzerce