Dnes je středa 24. dubna 2024., Svátek má Jiří
Počasí dnes 6°C Slabý déšť

Neuvěřitelné. Škrtministr překonal i slavíka Gotta

Neuvěřitelné. Škrtministr překonal i slavíka Gotta
zdroj: tisková zpráva

REVUE Během úvodních dvou letošních měsíců stihla televize Prima odvysílat devět nedělních Partií. Šťastnou ruku měla při výběru prvního hosta roku, protože na Karla Gotta bylo zvědavo víc diváků než na jakýkoli díl Partie v minulém roce.

Zlatému slavíku však prvenství vydrželo jen osm týdnů, než ho ve sledovanosti těsně překonal ministr financí Miroslav Kalousek.

Ani jednou se v minulém roce nepřehoupla sledovanost nedělní diskusní Partie televize Prima přes hranici 400 tisíc diváků. Letos se to podařilo hned při úvodním dílu, kdy místo tradičních politiků přivítal moderátor Jan Punčochář jako hosta zpěváka Karla Gotta. Zlatý slavík však prvenství ve sledovanosti udržel jen do konce února.

Z dat ATO - Mediaresearch, která pro ParlamentníListy.cz zpracovala MÉDEA, a.s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k.s. vyplývá, že se loni na pořad Partie dívalo od 176 do 374 tisíc diváků, přičemž maxima dosáhl diskusní pořad Primy na závěr roku, kdy byl hostem prezident Václav Klaus, jenž vylepšil průměr alespoň ke čtvrt milionu diváků.

Celý článek na parlamentnilisty.cz