Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 7°C Občasný déšť

Nejoblíbenější tenisky pro muže

Nejoblíbenější tenisky pro muže
zdroj: Tisková zpráva

Tenisky se nosí na celé zeměkouli, to je zkrátka fakt, kterému by se v minulém století ještě všichni smáli. Tenisky totiž kdysi nosili pouze sportovci a těch byla jenom hrstka, protože sportovat nebylo tak cool jako dnes.

Stejně je to s botama. Jejich popularita vzrostla raketově a na trhu jich najdete nepřeberné množství. Jak si ale správně vybrat? Přečtěte si tento článek, kde vám i s nadcházejícím jarem dáme tipy na stylové jarní boty do vašeho botníku.

Začínáte každé ráno ranním během v nejbližším parku nebo vaše snídaně probíhá na recepci vašeho oblíbeného fitness? Skvělý. Tak to by vám v botníku určitě neměly chybět tenisky značky Under Armour. Tato performance značka je oblíbená nejen u profesionálních basketbalistů v americké NBA lize, ale také u vrcholových atletů či profesionálních běžců. A není se čemu divit. Under Armour svými technologiemi a materiály hraje právě tu nejvyšší ligu na poli sportovního oblečení a tenisek. Další její velká výhoda je to, že vypadá sakra dobře. No a je potvrzeno, že čím lépe se ve svém sportovním outfitu cítíte, tím lepší jsou vaše výsledky. Už je vám tedy jasné, proč zrovna Under Armour?

panske tenisky under armour zdroj: Tisková zpráva

Protein vypitý, osobáček pokořený a teď máte namířeno do kanclu, kde Vás čeká plno vyřizování a schůzek po městě. Tak to určitě nezapomeňte na model tenisky adidas NMD. Tenisky, které jsou oblíbené pro své pohodlí, vhodné pro všechny nomády, miléniály… no zkrátka pro všechny, kteří chtějí komfort a styl za rozumné peníze.

tenisky adidas NMD zdroj: Tisková zpráva

Je tady konec týdne a vy jdete upustit páru do baru, nebo se jdete jen podívat na ten nejnovější filmový trhák? To by vám neměly chybět tenisky Vans Slip on. O Vanskách se nenadarmo říká, že to jsou ty nejuniverzálnější tenisky na celé zeměkouli. A my to můžeme jen potvrdit. Těžko najdete tenisky, které vezmete ke všemu a váš outfit bude vypadat jak z módního časopisu. Navíc model slip on vám zajistí pohodlí, a proto v něm zvládnete upouštět páru klidně celou noc.

tenisky vans slip on zdroj: Tisková zpráva

Zdroje:
Inzerce