Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Nejdřív zveřejnil velikost pohlaví, nyní utěšuje mladou kolegyni

Nejdřív zveřejnil velikost pohlaví, nyní utěšuje mladou kolegyni
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

On se proslavil tím, že o něm bulvár jako o prvním členovi Poslanecké sněmovny uveřejnil detaily jeho intimního života. Ona se proslavila svým odvážným oblečením na stranické konferenci. On je komunista, ona mladá sociální demokratka. Oba spojila sociální síť Facebook.

"Posílám vám to, co si oba píšou v diskusi na Facebooku, ale ne proto, abych někomu ublížila, ale proto, aby bylo vidět, že v jistých chvílích nehraje stranická role důležitou funkci," napsala anonymní čtenářka ParlamentnímListům.cz a jako návdavek skutečně přiložila náhled debaty, k níž na sociální síti mezi poslancem Janem Klánem a sociální demokratkou Ivonou Fišerovou došlo.

"Jak jsem řekla, já nemám zájem o žádné známosti," píše Fišerová na Facebooku. "Za prvé proto, že bych z toho nic neměla a za druhé proto, že nehraju druhou, nebo třetí ligu," doplnila a ihned vyvolala lavinu reakcí. Mezi nimi nechyběl ani komunista Jan Klán. "Buď v klidu, Ivonko," uvedl. "Tyto věci ignoruj," pokračoval. "Vkládej sem, jak říkáš, jak je u vás hezky a co právě děláš. Jako to dělám já. Pak budeš mít klid... Hlavně se povznes nad tyto blbosti a neužírej se tím."

Celý článek na ParlamentniListy.cz