Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Skoro zataženo

Johna že napadli diváci? Nic ve srovnání s Kalouskem

Johna že napadli diváci? Nic ve srovnání s Kalouskem
zdroj: tisková zpráva

Ministr financí Nečasovy vlády je na sociální síti Facebook velmi nenápadný. Oproti jiným představitelům politických stran se s jeho jménem nepojí téměř žádné negativní skupiny.

Někteří uživatelé si tak vybíjejí svou zlost na oficiálních profilech České televize.

Poslední léto s Topolem, Nechci, aby Radek John byl ministrem vnitra, Paroubek na Mars, Vítáme Jiřího Paroubka v politickém důchodu, Kraj Bez Ratha, Místo jara přišel opět Nečas - to byl výčet jen několika stránek, které již ze svého názvu cílí proti vybraným českým politikům. Poslední dobou se takzvaných anti-skupin vytvořilo nejvíc především proti předsedovi Věcí veřejných a místopředsedovi vlády Radku Johnovi.

Šéf resortu financí Miroslav Kalousek?

Na sociální síti Facebook jakoby ani nebyl. Jeho jméno figuruje pouze na zanedbatelné stránce týkající se mediálně propírané sto korunové daně na protipovodňová opatření a nese název "Nedám nikomu na povodně stovku každý měsíc, protože to řekl Kalousek". Od jejího vzniku 12. srpna se k ní připojilo pouhých 45 fanoušků. A tak se někteří odpůrci místopředsedy TOP 09 pustili do komentování jeho osoby na oficiálním profilu zpravodajské ČT24.