Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -2°C Slabý déšť

I v teplácích můžete vypadat stylově!

I v teplácích můžete vypadat stylově!
zdroj: tisková zpráva

Mnozí lidé si dnes myslí, že v teplácích budete na ostatní působit jako hadrák. V dnešní době se však trendy poněkud proměnily, a proto i ty největší filmové hvězdy občas vyrazí do společnosti v teplácích. Samozřejmě se nebude jednat o kousek za pár korun od pochybného prodejce z tržiště. Jestliže chcete v teplácích vypadat dobře, musíte zapátrat v renomovaném obchodě.

Kam se tepláky hodí?
Pánské tepláky se hodí nejen pro chození po bytě nebo rodinném době, ale klidně s nimi můžete vyrazit i do společnosti. Jsou oblíbené zejména díky použitým materiálům, které z nich najednou udělají pohodlný, ale zároveň stylový doplněk vašeho šatníku. Zejména mezi mladými lidmi patří značkové tepláky k nejoblíbenějším druhům oblečení.

Jaké jsou dnes trendy?
Tepláky jsou dostupné hned v několika různých velikostech i barevných provedeních. Nejvíce trendy jsou však tmavé barvy s výraznými prvky, které by ovšem neměly narušovat celkový design. Velmi oblíbené jsou takzvané náplety na konci nohavic, díky čemuž vám budou tepláky výtečně sedět. Poněkud extravagantnější jsou tepláky s níže posazeným sedem, jež se spíše hodí k ležérnímu hip hop stylu.

Které si vybrat?
Finální volba bude samozřejmě záležet pouze na vás a vašem osobitém stylu. Velice oblíbené jsou však pánské tepláky typu jogger, které jsou dostupné hned v několika zajímavých barvách. Navíc mají dvě velké kapsy na bocích, které mohou posloužit i k něčemu užitečnějšímu než pouze frajerskému nošení rukou v kapse. Samozřejmostí je šňůrka, pomocí níž si snadno můžete regulovat obvod tepláků v pase. Již zmíněné oživení je patrné nejen v pase, ale také na zipech u kapes.

Jak jste se sami mohli přesvědčit, i při nošení pohodlných tepláků můžete následovat poslední módní trendy a vypadat stylově. Neváhejte tedy a jedny z nich si nyní objednejte.

Zdroje:
Inzerce