Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes -2°C Občasný déšť

Bobošíková láká vyloučeného ´véčkaře´ Humla do Suverenity

Bobošíková láká vyloučeného ´véčkaře´ Humla do Suverenity
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Sladké vábení poslance Stanislava Humla začíná nabírat na obrátkách. Nejblíže k ulovení nestraníka má podle všeho Suverenita Jany Bobošíkové. Huml dokonce přijal na tento víkend pozvání na ustavující sjezd strany.

Suverenita, kterou vede Jana Bobošíková, vystrkuje růžky a co do preferencí si od ostatních neparlamentních stran vede spolu s lidovci nejlépe. Podle květnových stranických preferencí agentury STEM by Suverenita získala 1,5 procenta.

"Velmi si vážíme toho, že pan poslanec Huml přijal pozvání Přípravného výboru Suverenity na náš ustavující sjezd. Považujeme ho za člověka, který svými politickými i občanskými názory je blízký programu Suverenity," uvedla pro ParlamentníListy.cz Jana Bobošíková.

Místopředsedkyně strany Jana Volfová dokonce redakci přiznala, že Humlovi byla nabídnuta dlouhodobá spolupráce již před časem. "Chceme mu ukázat, že my jsme na rozdíl od Véček živá strana. Pan Huml má téměř totožné názory jako my, kupříkladu zákon o převedení exekuce pod stát by mohl propagovat i v parlamentu," vyjádřila naději pro ParlamentníListy.cz Volfová.

Celý článek na ParlamentniListy.cz