Dnes je středa 8. května 2024.
Počasí dnes 16°C Oblačno

My Ferry Link – speciální velikonoční nabídka!

My Ferry Link – speciální velikonoční nabídka!
My Ferry Link | zdroj: www.myferrylink.com

20 procentní sleva jízdného, nulové poplatky za změnu, děti zdarma! Při nadcházejících Velikonočních svátcích Vám společnost MyFerryLink nabízí 20 procentní slevu na své plavby, nulové poplatky za případnou změnu a oběd zdarma pro děti dospělých, kteří si zakoupí hlavní jídlo v moderní a prostorné restauraci Le Relais. Nabídka se vztahuje na zákazníky, kteří si rezervují cestu nejpozději do 16. března a je platná pro plavby realizované do 14. dubna 2013.

Všichni zákazníci, kteří si rezervují plavbu online nebo prostřednictvím call centra v průběhu dvou týdnů od 2. do 16. března 2013, získají 20 procentní slevu z ceny plavebního lístku, možnost bezplatné aktualizace plavby My Choice, což znamená nulové poplatky za změnu a voucher na bezplatné jídlo pro děti dospělých, kteří si zakoupí jídlo v restauraci Le Relais. Dětské menu se skládá z chicken nuggets, klobásy nebo hamburgeru s hranolkami a kinder vajíčka, kompotu a pomerančového džusu.

Le Relais je přátelská, samoobslužná restaurace, která nabízí velké množství francouzských a jiných mezinárodních jídel, vegetariánská jídla, široký výběr salátů i speciální menu pro děti.

Tato nabídka je platná pro plavby realizované mezi 2. březnem a 14. dubnem 2013. Cesta musí být rezervována v období od 2. do 16. března.

MyFerryLink zajišťuje 16 plaveb denně mezi Doverem a Calais. Díky této nabídce si můžete zakoupit plavební lístek pro automobil s maximálně 9 pasažéry za cenu již od £23,20 za jednotlivou cestu.

Nejlevnější jízdné naleznete na adrese www.myferrylink.com nebo volejte 0844 2482 100.

Zdroje: