Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Tipy na valentýnské dárky

Tipy na valentýnské dárky
zdroj: tisková zpráva

Blíží se Den svatého Valentýna, a tak možná přemýšlíte, čím originálním letos obdarovat své milované. Protože tím největším darem bývá právě láska, připravili jsme pro vás tipy na osobité fotodárky, díky nimž si ji můžete připomínat nejen ve svátečních dnech.

Poskládejte si svůj příběh

Skvěle se doplňujete a jeden bez druhého zkrátka nejste kompletní? Stejné je to i s dílky fotopuzzle. Ozdobte je svými nejmilovanějšími snímky, které vám i v únorových mrazech  připomenou prosluněnou letní dovolenou nebo jiné okamžiky, které stojí za to uchovat si v paměti. Na stránkách www.empikfoto.cz si můžete vybrat puzzle se šablonou pro zamilované. Sami si také určete, jak náročný na skládání příběh vaší lásky bude – stačí vám třicet, nebo si hravě poradíte i s tisícovkou dílků?

EmpikFoto_puzzle-s zdroj: tisková zpráva

Zamilovaná dekorace

Stojíte teprve na začátku vašeho vztahu? Anebo se naopak ani po letech nemůžete nabažit jeden druhého? Překvapte svou drahou polovičku a projevte „velikost” citu společnou fotkou. Nemusíte se přitom držet jen zažité klasiky zarámované na pracovním stole. Darujte třeba XXL foto plakát o rozměrech až 70 x 100 cm. Panoramatickým fotkám se zážitky z cest sluší třeba formát 30 x 76 cm. Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv variantu, obohatíte svůj vztah dárkem, který zvěční vaše nejkrásnější životní momenty. Pokud tápete, jaký druh papíru pro fotky vybrat, podívejte se na stránky www.empikfoto.cz a nechte si poradit od odborníků.

empikfoto_ilustracni_Valentyn_4 zdroj: tisková zpráva

Spolu usínat, spolu vstávat

Pokud ještě nemáte společnou domácnost, nebo musíte teplo rodinného krbu třeba kvůli práci opouštět častěji, než je vám milé, připravte pro svou lásku překvapení v podobě polštářku s fotkou. Takový dárek připomene společné zážitky i ve chvílích, kdy zrovna nemůžete být spolu. Pestrou nabídku šablon, z nichž snadno vytvoříte polštářek podle svých představ, najdete na www.empikfoto.cz. Na výběr máte hned z několika rozměrů. Menší polštář může vaši lásku doprovázet například na cestách, ten větší pak vytvoří láskyplnou atmosféru doma. Zvolit si můžete například polštářek bavlněný nebo semišový. Nabídka zahrnuje různé motivy pro zamilované – věnovat tak můžete i polštářek srdíčkový nebo s vlastním textem.

empikfoto_polštář_Valentyn_2 zdroj: tisková zpráva

Soutěžte s námi o polštářek pro zamilované

Semišový polštář s rozměry 40 x 40 cm v hodnotě 447 Kč je připraven pro tři výherce naší soutěže. Chcete-li se do ní zapojit, pošlete do pátku 2. února na tento e-mail správnou odpověď na soutěží otázku:

Empikfoto nabízí polštářky:

  1. silonové
  2. saténové
  3. kožené

Správnou odpověď najdete ZDE.

Důležité upozornění: Chcete-li mít své dárky doma do 14. 2., objednejte si je nejpozději 4. 2. 2018.

Zdroje:
Inzerce