Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Škromach: Mám v klipu kandidáta VV. No a? Máme hezký vztah

Škromach: Mám v klipu kandidáta VV. No a? Máme hezký vztah
zdroj: tisková zpráva

Předvolební klip Zdeňka Škromacha (ČSSD), na který ParlamentníListy.cz minulý týden upozornily, má být namířen proti vládě. Jeden z účinkujících - předseda Národní rady osob se zdravotním postižením Václav Krása - ale kandiduje v Praze za Věci veřejné.

V klipu Zdeňka Škromacha se objevili celkem čtyři herci. I když byl spot natočen na podporu sociálnědemokratického kandidáta do Senátu, promluvil v něm také Václav Krása, který jde v Praze do voleb pod vlajkou Věcí veřejných.

"Ta kandidatura za VV je čistě věcí pana Krásy, mně to nevadí. Já jsem ho přibral do toho klipu, protože spolupracujeme již delší dobu a máme hezký vztah," vyloučil veškeré obavy pro ParlamentníListy.cz poslanec ČSSD s tím, že Krása sice kandiduje za Věci veřejné, ale není jejich členem.

Z účinkování v předvolebním klipu oranžového Škromacha si nic nedělá ani Krása. "Nejsem členem, paní Reedová mi to ani nenabízela. Ví, že bych do strany nevstoupil, ale potřebuje někoho, kdo se vyzná v sociální politice." sdělil redakci bývalý poslanec pravicové US-DEU. Podle něj jsou pojmy pravice a levice zkreslené, zejména v ČR.

Celý článek na ParlamentniListy.cz