Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Havlova oslava 75. narozenin možná neproběhne. Dagmar si ji nepřeje

Havlova oslava 75. narozenin možná neproběhne. Dagmar si ji nepřeje
zdroj: Mediafax

Dusno vládne mezi manžely Havlovými krátce před oslavou exprezidentových 75. narozenin.

Tu přichystal miliardář Zdeněk Bakala, ale zda se vůbec uskuteční, není zdaleka jisté. Z nevybíravých útoků deníku Blesk na Havlovo soukromí plyne, že manželka Dagmar zvažuje, že oslavu zruší. Má jít o reakci na nedávné přiznání spisovatelky Ireny Obermannové, že měla s Václavem Havlem milenecký poměr.

Skandální Tajná kniha spisovatelky Ireny Obermannové a její následná vyjádření, že opravdu napsala o mileneckém poměru s exprezidentem Václavem Havlem, ohrozila plánovanou oslavu středečních pětasedmdesátin bývalé hlavy státu. „Dáša přemýšlí, že zruší oslavu, kterou Václavovi přichystal miliardář Bakala," prozradil deníku Blesk úmysly bývalé první dámy zdroj z okolí Havlových.

Nejlepší přátelé bývalého prezidentského páru se měli sejít tuto sobotu v pražské galerii DOX. Pozvánky dostaly desítky osobností z uměleckého i politického života. Kvůli šokujícímu doznání spisovatelky Obermannové, že zhruba rok udržovala s Václavem Havlem milenecký vztah, ale hrozí, že se plánovaná velkolepá oslava neuskuteční.

celý článek naleznete na ParlamentníListy.cz