Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 11°C Občasný déšť

Volte Karla, tupé ovce. A stádo poslušně běží. Nářez od vůdce odporu k vládě

Volte Karla, tupé ovce. A stádo poslušně běží. Nářez od vůdce odporu k vládě
Karel Schwarzenberg při počítání hlasů | zdroj: Mediafax

Čeští občané se prý zachovali jako stádo ovcí, které poslechlo manipulující média v německých rukou. Tak si postup Karla Schwarzenberga do druhého kola volby prezidenta vysvětluje správce největší protivládní skupiny na Facebooku Milan Mráz. V případě zvolení knížete naší zemi podle něho hrozí mnoho nebezpečí.

Skupina „Stydím se za vládu ČR a chci její demisi“ na facebookových stránkách sdružuje již téměř 27 tisíc lidí. Její autor a správce Milan Mráz se nyní hrozí, že by prezidentské volby vyhrál předseda TOP 09 a vicepremiér Nečasovy vlády Karel Schwarzenberg. Na své stránce to dává najevo i satirickými obrázky a pro ParlamentníListy.cz to důkladně vysvětluje.

Češi jako stádo ovcí prý poslouchají německá média

Proč měl kníže nakonec takovou podporu? „Nedokážu si to vůbec vysvětlit. Jediné možné vysvětlení je zmanipulování stáda ovcí médii. Německá média zavelela volit Karla a stádo českých ovcí houfně běželo. Je třeba pamatovat na to, že většina velkých médií je vlastněna německým kapitálem a proto i jejich zájmem je mít svého člověka ve vedení České republiky,“ míní Milan Mráz.

Zdroje: