Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes -2°C Slabý déšť

Silné značky pod jednou střechou

Silné značky pod jednou střechou
zdroj: Tisková zpráva

S účiností ke dni 1.1. 2022 došlo ke sloučení společností BRAMAC střešní systémy spol. s r.o. a Icopal Vedag CZ s.r.o. do společnosti BMI střešní a hydroizolační systémy s.r.o., která se stala právním nástupcem obou právnických osob. 

Tato změna byla logickým vyústěním dosavadního fungování obou společností pod nadnárodní skupinou BMI Group. Sloučení je v souladu se strategií koncernu využívat synergie a posilovat rozvoj s cílem poskytnout kvalitní servis a pružně reagovat na potřeby zákazníků k jejich maximální spokojenosti. Toto spojení rovněž vytvoří lepší podmínky pro vývoj nových produktů, pro vzájemnou spolupráci zaměstnanců a pro komunikaci s klienty a obchodními partnery. Fúze nikterak neovliní výrobní, skladovací ani logistické procesy původních subjektů a nedotkne se jejich produktového portfolia, služeb ani technické podpory. Všechny kontakty týkající se nákupu, logistiky, výroby nebo administrativy zůstávají nezměněny.

Spojením vznikla stabilní společnost se širokým portfoliem produktů a služeb zaměřená na dvě samostatné divize pro řešení šikmých střech pod značkou BMI BRAMAC a pro řešení plochých střech a hydroizolací pod značkami BMI ICOPAL a BMI VEDAG.

BMI_slouceni_firem_01_2022 zdroj: Tisková zpráva

Zdroje:
Inzerce