Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Kde si půjčit do výplaty i o víkendu a do 15 minut?

Kde si půjčit do výplaty i o víkendu a do 15 minut?
zdroj: Tisková zpráva

Nedorazila vám peníze od zaměstnavatele, nebo vás týden před výplatou zastihl nečekaný výdaj, který byl nutné uhradit? S komplikovanou situací může pomoci krátkodobá půjčka, s níž pokryjete alespoň to nejnutnější. Požádat o ni lze online z PC i mobilního telefonu, a jelikož společnost posuzuje každého klienta ihned, dokáže vám peníze vyplatit na účet do čtvrt hodiny.

O jakou částku můžete žádat a na jak dlouho

Úvěrový limit je přizpůsoben tak, aby odpovídal běžným situacím, které mohou nastat v životě každého člověka. Třeba když se rozbije chladnička, pračka, nebo musíte hradit nedoplatky za energie. Na tyto účely si můžete půjčit do výplaty od 1 000 do 10 000 Kč, a je pouze na vás, o kolik si řeknete. Výše úvěru by však měla vždy odpovídat tomu, co opravdu potřebujete uhradit.

Pokud jde o splatnost, nebude vás závazek tížit déle, než je skutečně nutné. Nebankovní společnost, která úvěr do výplaty poskytuje, nabízí peníze na 5 až 30 dní, a můžete si natavit s přesností po jednom, jak dlouho jen budete splácet. Obecně přitom platí, že kratší dobu trvání zvolíte, tím méně zaplatíte na poplatcích.

Půjčku do výplaty máte do 15 minut na účtu

Abyste mohli svou situaci řešit co nejdříve, jsou všechny žádosti posuzovány ihned po přijetí, a to i během víkendu. Obvykle se tak do 5 minut dozvíte, zda-li a kdy půjčku před výplatou dostanete, a nebude nutné hledat alternativní řešení, ani vyčkávat na odpověď.

Jakmile bude vše schváleno a doloženo, můžete pomocí SMS kódu podepsat smlouvu na dálku, aniž byste někam chodili nebo čekali na kurýra. Díky okamžitým platbám, které dnes podporuje většina českých bank, vám tak budou finanční prostředky připsány už do 10 minut od schválení.

Zdroje:
Inzerce