Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 7°C Skoro zataženo

Jarolím ostře: Gazdík s Kalouskem ať radši mlčí. Brzy dojde i na ně

Jarolím ostře: Gazdík s Kalouskem ať radši mlčí. Brzy dojde i na ně
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Bývalý místopředseda VV Tomáš Jarolím hodlá na volební konferenci šokovat svým projevem. Jeho rebelství se ale projevuje i v hodnocení některých pravicových politiků. Po Vlastě Parkanové předvídá podobné kauzy i Petru Gazdíkovi (STAN) nebo Miroslavu Kalouskovi (TOP 09).

Bývalý místopředseda Věcí veřejných Tomáš Jarolím, který proslul svými výzvami po odstupu véčkařských ministrů, chystá straně i veřejnosti šok. Na konferenci partaje ve Znojmě hodlá přednést překvapivý projev.

Konec rebelanství?

"Bude to něco jiného, než ode mě všichni čekají, nebude to projev ve smyslu rebelství, které je mi přičítáno, ale státotvornosti, ne nějakého rozbíjení," řekl redakci údajný véčkařský rebel.

Ten se jako rebel prezentuje i ve vztahu ke kauze Vlasty Parkanové a případných dalších. V reakci na názor Petra Gazdíka z TOP 09, že pokud má být za letadla CASA postižena Parkanová, pak za ProMoPro musí pykat Alexandr Vondra a stranou by neměli zůstat ani další politici potýkající se s odpovědností za podobné průšvihy, reagoval odmítavě.