Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 15°C Polojasno

Bárta slavil narozeniny: V luxusním hotelu s pokoji o 140 metrech

Bárta slavil narozeniny: V luxusním hotelu s pokoji o 140 metrech
zdroj: tisková zpráva

Spanilou jízdu po Moravě zakončil ministr dopravy Vít Bárta stylově. Spolu se svou manželkou Kateřinou Klasnovou a stranickým předsedou Radkem Johnem skončil ve vyhlášeném hotelu Stará Pošta.

Své sedmatřicáté narozeniny oslavil 5. prosince ministr Vít Bárta v historickém areálu Stará Pošta, kam odjel spolu s manželkou a ministrem vnitra poté, co zhlédli rekonstrukci slavné Bitvy tří císařů u Tvarožné na Brněnsku. Jak navíc upozornil deník Blesk: "Na samotnou večerní oslavu 37. narozenin si rezervoval a zaplatil zhruba na pět hodin slavkovský zámek. Kdo neměl pozvánku, neměl šanci na oslavu proniknout."

ParlamentníListy.cz zjišťovaly detaily pobytu ministra dopravy právě v hotelu Stará Pošta, který nabízí osm stylově zařízených apartmánů s plochou od osmdesáti do sto čtyřiceti metrů čtverečních. "Jde o výrazně nadstandardní velikosti pokojů. Zvykem bývá třicet metrů. Nad sto metrů je naprostá výjimka, převedeno na byt, jedná se v podstatě o 5+1," sdělil redakci manažer luxusního hotelu v centru Prahy, který v této souvislosti nechtěl být jmenován.

Celý článek na ParlamentniListy.cz