Dnes je čtvrtek 28. března 2024., Svátek má Soňa
Počasí dnes 14°C Oblačno

Mladá a ambiciozní, ale spoře oděná. V ČSSD má problémy

Mladá a ambiciozní, ale spoře oděná. V ČSSD má problémy
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Na nedávné programové konferenci ČSSD se objevila jako host i členka Mladých sociálních demokratů Ivona Fišerová. Šestadvacetiletá dívka v růžových minišatech vzbudila mezi muži velkou pozornost, ale na druhou stranu si vysloužila stížnost za své provokativní oblečení.

Středem pozornosti mužského osazenstva se na programové konferenci ČSSD v Olomouci stala Ivona Fišerová, která se akce zúčastnila coby předsedkyně Mladých sociálních demokratů v Olomouci jako host.

„Měla jsem na sobě růžové minišaty a kdykoli jsem vstala od stolu, tak na mě všichni koukali," chlubí se pro ParlamentníListy.cz olomoucká kandidátka ČSSD v komunálních volbách.

„Ale někdo z organizační sekce Lidového domu si stěžoval u vedení Mladých sociálních demokratů na mé provokativní oblečení. Aby si mě prý srovnali, abych vypadala usedle. Měli za úkol mi to sdělit, ale nakonec mi to přišlo jen smskou od krajského předsedy," říká Fišerová. „Co jsem zjišťovala, tak si i některé kolegyně stěžovaly, že si ke mně muži chodili pro telefonní číslo," vypráví dál ambiciózní politička.

Celý článek na ParlamentniListy.cz