Dnes je úterý 23. dubna 2024., Svátek má Vojtěch
Počasí dnes 8°C Skoro zataženo

Vím, kdo mě chce zničit. Mám důkazy a čekám, tvrdí John

Vím, kdo mě chce zničit. Mám důkazy a čekám, tvrdí John
zdroj: Mediafax

Tzv. kmotři se prý chystají zlikvidovat Radka Johna, aby zabránili realizaci protikorupční strategie na ministerstvu vnitra. Předseda Věcí veřejných to uvedl v nedělní Partii na Primě. Své podezření zopakoval hned dvakrát.

Dejohnizace. Tak údajně zní krycí jméno projektu, který má jediný cíl. Likvidaci předsedy VV a ministra vnitra Radka Johna. Ten v současné době připravuje se svým týmem na ministerstvu realizaci protikorupční strategie. A právě tento Johnův plán má být trnem v oku zájmovým skupinám, které vynaložili značné „mediální" úsilí na jeho politický odstřel.

Čtyřiatřicet mediálních katů

Označit toto úsilí jako značné je, soudě dle Johnova vyjádření na Primě, skutečně na místě. Předseda VV totiž otevřeně hovořil o týmu 34 novinářů, kteří pracují na novém projektu. Objevit by se měl podle Johnových slov asi za čtrnáct dní a půjde o web, který nemá jiný účel než dehonestaci šéfa VV. Své podezření pak John zopakoval ještě v závěru pořadu, kdy uvedl, že tzv. „kmotři" systematicky pracují na jeho odchodu.

„Jako novinář vím, že potřebuji minimálně dva zdroje. A já mám čtyři, velmi konkrétní a důvěryhodné zdroje a především důkazy. Budeme teď čekat, co proti nám vytáhnou a na to budeme reagovat, zveřejnit to nyní by bylo předčasné," doplnil pro ParlamentníListy.cz informaci předseda VV. V televizi prý o týmu čtyřiatřiceti mediálních katů hovořil proto, aby určité skupiny upozornil, že o nich velmi dobře ví.

Celý článek na ParlamentniListy.cz