Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Stylové Velikonoce s mydeals.cz

Stylové Velikonoce s mydeals.cz
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Přivítejte jaro se slevovým portálem mydeals.cz! Po celý rok Vám přináší pravidelné slevy z těch nejrozmanitějších oblastí a snaží se Vás bavit, těšit a plnit Vaše přání.

Na následující dny si pro Vás portál připravil originální velikonoční sekci. Najdete v ní třeba květinové vazby z  květinářství Lewisia, ve kterém Vám šikovná paní Bečvářová uváže kytice za 125 Kč. Pokud nemáte na co servírovat velikonoční nádivku, máte možnost si koupit žluté talíře české firmy Bohemia Crystal - 2 za pouhých 69 Kč.

V restauraci Staročeská Rychta na Vás čeká 16 kuřecích křidýlek pro 2 osoby, které spláchnete zeleným velikonočním pivem, to vše za 149 Kč. Pokud preferujete o něco intimnější atmosféru, na zámku Jemniště si se svou polovičkou můžete dopřát piknik v rozkvetlých zahradách s následnou prohlídkou zámku, rosaria a zvěřince.

lahůdkářství v Dlouhé ulici dostanete za 59 Kč 5 XXL chlebíčku dle vlastního výběru a až si velikonoční volno užijete do sytosti, výživová poradkyně Pavla Tomášková Vám za neuvěřitelných 299 Kč sestaví DETOX program a jídelníček na míru – takový, abyste léto přivítali krásní, spokojení a s úsměvem na rtech.

Mydeals.cz Vám děkuje za přízeň a přeje krásné Velikonoce!