Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Polojasno

Spotřebiče, které na vás dýchnou nostalgií

Spotřebiče, které na vás dýchnou nostalgií
Mikrovlnná trouba | zdroj: DOMO-elektro

Proč je retro tak oblíbené? Proč se stále častěji v moderních soudobých interiérech objevují stopy nostalgických odkazů? Kuchyň představuje jedinečné místo, kde můžete popustit uzdu svojí fantazii a vášni pro retro styl. Místnost nemusí být nutně celá zařízena dobově, stačí několik detailů, jako například podařené retro spotřebiče společnosti DOMO-elektro.

Pořiďte si nové a funkční pomocníky, které jsou na první pohled staré, na druhý nové a na třetí moderní a dokonalé. Takové jsou současné spotřebiče v retro designu - varné konvice, kuchyňské váhy, topinkovače, kávovary, stolní i ruční mixéry, mikrovlnné trouby, apod. Pod starodávným šatem skrývají nejmodernější funkce pro pohodlné užívání a navíc ještě ozdobí váš interiér. Zpravidla si můžete vybírat z více odstínů. Společnost DOMO-elektro uvedla na trh řadu kuchyňských pomocníků v moderních pastelových barvách. Barevně i tvarově sladěné série dokážou efektně oživit i zcela neutrální kuchyň.

Elegantní mikrovlnná trouba ve stylu retro

Mikrovlnná trouba již dávno neslouží pouze k ohřívání jídla. Nejnovější výrobky se od svých předchůdců zcela liší. Dokážou bez problémů vařit, grilovat, zapékat a většina již používá horký vzduch. Elektronická kombinovaná mikrovlnná trouba s kapacitou 20 litrů od společnosti DOMO-elektro se nezalekne přípravy žádného pokrmu. Milovníkům vaření nabízí mnohem víc možností než pouhý ohřev jídel. Výhodou je digitální přehledné ovládání, které disponuje pěti programy pro nastavení mikrovln, díky čemuž jsou pokrmy ideálně propečené. Rozmrazuje podle váhy nebo času. Nabízí až osm automatických programů na vaření, funkci rychlého startu a další „vychytávky“. Vybírat můžete z několika barevných odstínů, například červené, světle zelené, fialové nebo oranžové. V této edici jsou k dispozici také ruční mixéry, kterými můžete svoji barevnou výbavu rozšířit.

DOMO není jenom retro

Společnost nabízí také široký sortiment dalších výrobků. Produkty DOMO si můžete vybavit téměř celou domácnost. Vybírat můžete z malých kuchyňských spotřebičů, domácího vybavení, které zahrnuje péči o tělo i úklid, ale i z výrobků, jako jsou klimatizace, topení nebo odvlhčovače vzduchu. Zvláště poslední jmenované přístroje jsou velmi důležité pro zdravé prostředí, v němž žijeme. Vlhké místnosti jsou nejen neútulné, ale vyloženě zdravotně závadné z důvodu tvorby nebezpečných plísní, které jsou o to nebezpečnější, že nejsou vidět.

Firma nabízí také ucelené řady produktů, které se skládají například z varné konvice, toustovače, kávovaru a mixéru stejného designu. DOMO nabízí spotřebiče všech cenových hladin od těch dostupných až po luxusní modely. 

Zdroje:
DOMO-elektro