Dnes je čtvrtek 18. dubna 2024., Svátek má Valérie
Počasí dnes 8°C Dešťové přeháňky

Paroubka z obrazovky odplavila voda

Paroubka z obrazovky odplavila  voda
zdroj: Mediafax

Každý, kdo se zajímá o politiku se těšil na dnešní Otázky Václava Moravce. Host měl být totiž opravdu exkluzivní - Jiří Paroubek. Expředseda ČSSD lidi pořád táhne, vždycky totiž řekne něco, co vyvolá diskuzi. Místo Paroubka je pořad věnován aktuálnímu tématu - povodním.

Paroubek diváky lákal, protože se v televizi objevil naposledy, když oznámil svou rezignaci na post stranického lídra a v debatě před volbami s Petrem Nečasem. Od té doby se nechtěl k politické situaci vyjadřovat, své názory posílal do světa jen přes svou stránku na Facebooku z řecké pláže, kde odpočíval s rodinou.

Změna na poslední chvíli

Volební manažer ČSSD Jan Hamáček dva dny před debatou ParlamentnímListům.cz, že strana rozhodně nemíní nijak ovlivňovat, co Paroubek řekne.

„Má sice na současné vedení sociální demokracie svůj názor, ale my jsme demokratická strana a nikomu jeho názor neupíráme. Já ho naopak respektuji. Takže si samozřejmě může v té debatě říkat, co chce. Že nás nebude chválit mi je ale jasné," vysvětlil poslanec Hamáček.

Povodně běží na kanále ČT 24 naprosto bez přestávky už od včerejšího dopoledne. Proto se zdá trochu divné, proč ČT na poslední chvíli změnila program diskuzního pořadu. „Já se k tomu nebudu vyjadřovat," řekl redakci mluvčí České televize Ladislav Šticha a odkázal na dramaturga pořadu Čestmíra Fraňka. Jeho reakci redakce zjišťuje.

Celý článek na ParlamentniListy.cz