Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes -2°C Občasný déšť

Knížák: Česká levice má nízkou morálku

Knížák: Česká levice má nízkou morálku
zdroj: Profimedia

Česká republika prochází v těchto dnech procedurou, kterou lze podle Milana Knížáka označit za největší ostudu posledních let. Má tím na mysli snahu většinově levicového Senátu obžalovat odcházejícího prezidenta Klause z velezrady. Jeho vyjádření přináší prohradní web Fragmenty.cz. Prý se ukazuje, jak morálně nízká je dnešní česká levice.

"Nedivím se komunistům, ti samozřejmě dělají všechno, aby naši společnost cíleně destruovali. Vina je jasně na ČSSD. ČSSD není demokratickou stranou, je to jen špatně maskovaná odnož komunistické strany. Stydím se i za nově zvoleného prezidenta, poněvadž jeho distance je nedostatečná. Jako čestný člověk by měl podobné snahy rázně odmítnout," zdůrazňuje Knížák.

Dnes se podle muže, jenž patří k předním příznivcům Václava Klause, ukazuje, jak nízká a nemorální česká levice je. Klade si otázku, zda vůbec mělo smysl usilovat o demokratický převrat v listopadu 1989, když jsme dnes svědky takových činů. Slušní lidé s obžalobou Klause pro velezradu nemohou podle Knižáka souhlasit a měli by dát najevo, že se od této "lůzy" distancují.

Zdroje: