Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 2°C Slabý déšť

Garáž #8: Výprava do Jugošky

Garáž #8: Výprava do Jugošky
zdroj: tisková zpráva

Je doba prázdnin a dovolených. Stovky až tisíce řidičů dneska vyrážejí do nejrůznějších destinací a samozřejmě i do Chorvatska. My jsme se rozhodli předprázdninovou Garáž ozdobit stylovým roadtripem v retrobarvách. Jakub a Rasťo se vydali k moři jako za starých normalizačních dob. A to se vším všudy. Vyzbrojeni řízky, konzervami, paštikami, socialistickým ošacením a především tehdejší automobilovou technikou. Užijte si jejich výpravu, a pak v klidu vyražte na tu svou!

Nový díl Garáže vám výjimečně přinášíme už v pátek, protože tušíme, že v následujících hodinách řada z vás odjede na dovolenou. Hned co oschne vysvědčení potomků a všechny kufry bezpečně zaklapnou. I my jsme se rozhodli osmou Garáž pojmout výletnicky, ale protože nedělá věci podle očekávání, opět jsme se ohlíželi do našeho mládí. Tehdy to bylo o trabantech a škodovkách, řízcích a lančmítech, zaříznutých džínových šortkách a upocených tílkách. Všechnu tuhle romantiku si v dnešní Garáži užijete. Nabízíme vám krátký sestřih bez reklamních spotů, který v pondělí vyměníme za definitivní verzi pro ty, co vyrážejí na dovolenou později.

Pokud jste tyhle socialistické výpravy zažili, určitě si rádi zavzpomínáte. Mladší ročníky se mohou poučit a třeba i tipovat, jestli na místo dřív dorazí Rasťův Trabant nebo Kubova Škoda 125…

zdroj: Archiv

Zdroje: