Dnes je úterý 16. dubna 2024., Svátek má Irena
Počasí dnes 11°C Skoro zataženo

Datart stříhá ceny! Přidejte se!

Datart stříhá ceny! Přidejte se!
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Společnost Datart vytáhla v těchto dnech pořádně velké a ostré nůžky a stříhá s nimi tak rychle a tak důkladně, že se člověk nestačí divit. A nestříhá s nimi nic jiného než svoje vlastní ceny!

Že vám to hlava tak úplně nebere? Dobře, pěkně popořádku: každý den v 9 hodin ráno berou lidé z Datartu do rukou pomyslné nůžky a „ustřihnou“ s nimi 5 % z ceny zboží, které nese označení 5% Z CENY. Takto označené zboží najdete buď přímo v prodejnách Datart, nebo na www.datart.cz/strihani-cen.

A to není všechno! Následující den přijde cena takto označeného produktu o dalších 5 %. To se opakuje do té doby, dokud není vyprodán. V úterý 28. února, kdy tato střihací akce nejpozději skončí, pak bude veškeré zbylé označené zboží prodáváno za JEDNU KORUNU!!

Varné desky, trouby, automatické pračky, audio systémy, filmy, hudební nosiče, náplně dotiskáren a další atraktivní zboží teď můžete zakoupit za skvělé ceny.

Neváhejte dlouho: produkty označené symbolem 5% Z CENY nelze rezervovat prostřednictvím infolinky nebo na prodejně pro pozdější nákup.

Zkrátka – kdo dřív přijde…

Více informací si můžete přečíst na www.datart.cz/strihani-cen.