Dnes je sobota 20. dubna 2024., Svátek má Marcela
Počasí dnes 7°C Slabý déšť

Problém s gaučem ministra: Mělo se na něm souložit

Problém s gaučem ministra: Mělo se na něm souložit
zdroj: Mediafax

Oříšek, který by jen málokdo předpokládal, představuje v současných dnech vybavení kanceláře ministra spravedlnosti Jiřího Pospíšila. O některých jeho součástech totiž otevřeně napsala bývalá resortní šéfka Daniela Kovářová.

"Fotili nás v honosném prostředí Hradu, v první řadě stál po mé levici Václav Klaus a po pravé ruce nová ministryně spravedlnosti Kovářová. Média jí kvůli jednomu zbrklému výroku dala punc sexuální dračice a květiny pro dámu si držela u kolen. Někdo snad mohl říct, že tak chtěla upozornit na svoje hezká, plně formovaná lýtka." Tak o své bývalé kolegyni, ministryni spravedlnosti, hovoří její tehdejší šéf, premiér Jan Fischer.

Jeho střídmost však není úplně na místě. Kovářová již v minulosti několikrát popustila uzdu své fantasii a korunu všemu nasadila teprve před několika dny, kdy otevřeně přiznala: "V případech akutní potřeby lze více než doporučit ministerskou kancelář, která bývá pro tento účel jako stvořená (vybavená stabilními křesly a příjemnými sedačkami, větším prostorem k realizaci akrobatických poloh a zámkem umožňujícím zamknout zevnitř). A vedlejší dveře obvykle vedou do koupelny."

Celý článek na ParlamentniListy.cz