Dnes je pátek 26. dubna 2024., Svátek má Oto
Počasí dnes 12°C Polojasno

Bárta přišel o řidičák, a co se nestalo…

Bárta přišel o řidičák, a co se nestalo…
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Hvězdou první kategorie se v posledních hodinách stává ministr dopravy Vít Bárta (VV). Jeho jméno totiž v současnosti naleznete na stránkách těch nejprestižnějších titulů na světě.

Earthtimes.com, Star Tribune, Wopular.com, Kansas City Star, Sonora News, Sky News, All Voices, Sign on San Diego, The News Tribune, CBS, Focus-fen.net, InsiderCarreViews.com, TampaBay.com, AccessAtlanta.com, Lebanon Daily News, IY Off Beat - York, Pennsylvania a v neposlední řadě také legendární The New York Times - všechna tato média od úterý informují o tom, že ministr dopravy Vít Bárta přišel o řidičák.

"Vidím to na posledních šest měsíců pro policajta, který mu tu pokutu napsal. Pak už se určitě něco najde a vyrazí ho," uvedl jeden z mnoha amerických diskutérů na tamních serverech. "To se jen tak nevidí, kde ta Praha vlastně leží?" píše jiný. "No vidíte, oni mají ministra dopravy bez řidičáku a my zase z podvodníka na daních uděláme ministra financí," poznamenává další z diskutujících na serveru msNBC.com. Tato redakce mimochodem zprávu zařadila do sekce "Světové podivnosti".  "Kvůli takovýmhle ministrům je život v Praze legrace," napsal čtenář z Floridy. "Že by ho na tom poli, kde ztratil značku, pronásledovali nepřátelé jeho reforem?" žertoval jiný čtenář.

Celý článek na ParlamentniListy.cz