Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 8°C Slabý déšť

Zdravotní sestra, která pečovala o těhotnou Kate, spáchala sebevraždu

Zdravotní sestra, která pečovala o těhotnou Kate, spáchala sebevraždu
William s Kate opouští nemocnici | zdroj: dailymail.co.uk

VIDEO. Zdravotní sestra z nemocnice Krále Edvarda VII. Jacintha Saldanha, která propojila žertovný telefonát australských moderátorů na oddělení s těhotnou Kate Middleton, zřejmě spáchala sebevraždu. Ženu našli v bezvědomí v bytě nedaleko nemocnice. Příčina smrti zatím není známa, ale podle zdrojů deníku Daily Mail žena skoncovala se životem.

V úterý o 5:30 ráno londýnského času zavolali moderátoři do nemocnice a předstírali, že jsou královna Alžběta II. a princ Charles. "Dobrý den, mohla bych mluvit s Kate, prosím?" Zeptala se moderátorka. "Samozřejmě, vydržte chvilku, madam," odpověděla recepční a propojila hovor na oddělení. Tam ho převzala sestřička, která si také myslela, že mluví s královnou, a poskytla moderátorem osobní informace o zdravotním stavu vévodkyně.

Telefonát vyvolal silné pobouření v Buckinghamském paláci i v samotné nemocnici Krále Eduarda VII. O žádném postihu pro zaměstnance nemocnice však dosud nebylo ani řeči a vedení kliniky prohlásilo, že zdravotní sestru v těchto těžkých dnech podporovali.

Zdroje:
dailymail.co.uk

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,250 25,370
USD 23,640 23,820
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma