Dnes je pátek 29. března 2024., Svátek má Taťána
Počasí dnes 14°C Oblačno

Zažijte luxus s výrobky navrženými Demi Moore

Zažijte luxus s výrobky navrženými Demi Moore
Demi Moore, Oriflame | zdroj: oriflame.com

Vyzkoušeli jsme za vás exkluzivní produkty, které pro Oriflame navrhla sama Demi Moore. Podívejte se, jak dopadl náš test!

Demi Moore je jedna z nejkrásnějších světových hvězd. Jen stěží by někdo uhodl, že tento měsíc oslaví 50. narozeniny. Nyní pro Oriflame vytvořila vlastní řadu luxusních produktů – More by Demi! Dostala jsem možnost vyzkoušet tři výrobky z této řady, a to tělové máslo, sprchový gel a lesklý sprej na vlasy.

Zahalte se do luxusu!

Jako první jsem vyzkoušela sprchový gel. Jeho příjemná vůně a jemná konzistence velice zpříjemnily mojí chvilku odpočinku, kterou si při koupeli ráda užívám. A protože jsem z něj byla nadšená, okamžitě jsem sáhla po tělovém másle. Na to jsem byla nejvíce zvědavá, různé druhy této kosmetiky totiž patří k mé oblíbené péči o tělo. Opět se místnost provoněla jemným parfémem.Máslo se lehce roztírá a okamžitě se vpíjí do pokožky a hydratuje ji. To je jeho nespornou výhodou, protože po nanesení si nemusíte dávat pozor, abyste něco neumastila.

Výrobky z řady More by Demi!
Výrobky z řady More by Demi!

Hebké a lesklé vlasy

Sprej na vlasy s leskem mě nejprve trochu zaskočil, nikdy jsem nic takového nepoužívala. Obávala jsem se, aby po něm vlasy nebyly splihlé. Ale to jsem se skutečně spletla. Získaly nádherný lesk a na svém objemu nijak neztratily. Svou barvu mám tmavší blond a po použití spreje se nádherně rozjasnila, jako by ji prozářilo slunce.

Závěrem

S výrobky z řady More by Demi jsem skutečně velice spokojená a vřele je doporučuji všem našim čtenářkám, které se chtějí hýčkat ve stylu hollywoodských hvězd. Vaše pleť i vlasy budou provoněné a neodolatelně krásné.

AUTOR: Jana Maláková

Zdroje:

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma