Dnes je pátek 19. dubna 2024., Svátek má Rostislav
Počasí dnes 1°C Oblačno

Zákaznice si v taxíku užívala rozkoš. Hrozí jí až 3 roky vězení

Zákaznice si v taxíku užívala rozkoš. Hrozí jí až 3 roky vězení
zdroj: tisková zpráva

VIDEO. Pod rouškou dubajské noci si zavolali taxi, oba pořádně rozjetí z předchozího flámu. Nevydrželi však až na hotelový pokoj a na zadním sedadle začali provádět nepřístojnosti, které se v islámském světě opravdu netrpí. Nyní hrozí britské podnikatelce a její známosti několik let vězení, píše Daily Mail.

Setkali se v hotelovém baru The Irish Village v Dubaji na pozdní snídani, tzv. brunchi, který má jedno specifikum - jeho návštěvníci mohou vypít po složení jednorázové částky tolik alkoholu, kolik snesou.

Angličanka Rebecca Blake (29) spolu se svým nápadníkem, Irem Conorem McRedmondem, na tuhle akci však v nejlepším vzpomínat nebudou. Pokud si samozřejmě vůbec všechny její detaily vybavují. Během zběsilé alkoholové jízdy u nich podle výpovědí očitých svědků úplně zmizely zábrany a dovedlo je to až za mříže.

Opilí se nechali unést

Začalo to však nevinně. Zavolali si taxík a mířili na hotelový pokoj. "Byli úplně opilí. Začali se líbat a pak se nechali unést. Tehdy se pustili i do sexu," tvrdí zdroj Daily Mailu o skandálu, který vyvolala britská pracovnice firmy Manpower, toho času pracující na pobočce v hlavním městě Spojených arabských emirátů.

Řidič je uviděl ve zpětném zrcátku a cítil se pohoršený. Odstavil auto ke krajnici, ale to vášnivému páru vůbec nevadilo. Taxikář se proto vydal pro pomoc k nedaleké policejní hlídce, která zrovna brázdila ulice noční Dubaje. Když se s posilou vrátil, byla Rebecca zcela nahá a na vrcholu rozkoše.

Vězení a následná deportace?

Policie neměla pro páreček pochopení a odvezla ho do vězení Jebel Ali. Ve vazbě si pobyli od 4. do 9. května, pak byli propuštěni na kauci. Vyšetřovatelé od nich však odebrali dokonce i vzorky DNA, aby se potvrdila pravdivost informace, že mezi nimi došlo na veřejnosti i k pohlavnímu styku. To jim může v následném procesu, po kterém je čeká vězení a deportace, jedině uškodit. Muslimský svět má svá přísná pravidla a opilost na veřejnosti i mimomanželský sex jsou ostře zapovězené.

Oba britští občané však obvinění popírají. Rebecca dokonce prohlásila: "Nevím, odkud pochází toto sexuální obvinění. Zatkli mě jen za držení lahve piva v zadní části taxíku, ne za sex. To je vše. Byla jsem ve vozidlu sama." hrozí jí však až tři roky vězení, informuje Daily Mail.

Za neslušné chování na veřejnosti bylo přitom v posledních letech stíháno hned několik Britů. Podobný případ zaregistrovali místní úřady třeba v roce 2008, kdy Kent a Michelle Palmerovi dostali tříměsíční trest za sex na pláži. Bránili se tím, že šlo jen o prosté líbání a mazlení.

Kurzy

Finance

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,260 25,380
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma